Ligde 6. Hafta geride kalmak üzereyken Adana Demirspor sahasında Alanyaspor’u ağırlıyor. Sporseverler ise Adana Demirspor – Alanyaspor şifresiz nasıl izlenir aramalarının sorgusunu yapıyor. Detayları ise haberimizde yer alıyor. 

Adana Demirspor ligde geride bıraktığımız 5 haftada sadece 1 puan toplayabildi. Ligin en son sırasında yer alan Adana Demirspor’da ne yazık ki işler yolunda gitmiyor. Son 5 maç performansına bakıldığında ise Adana Demirspor’da yine durum iç açıcı değil. Sadece bir beraberliği bulunan takımın 4 mağlubiyeti bulunuyor. 
Adana Demirspor Alanya karşısında3 puan alarak kötü gidişata bir dur demek istiyor. 

Rakip Alanyaspor’a bakıldığında ise farklı bir tablo gözükmemekte. Ligin 17’inci sırasında yer alan Alanyaspor2un sadece 3 puanı bulunuyor. 2 mağlubiyeti ve 3 beraberliği bulunan takımın sahadan 3 puan almaktan başka bir hedefi yok. 

Peki Adana Demirspor Alanyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir. Adana Demirspor Alanyaspor mücadelesi saat kaçta hangi kanalda? İşte soruların cevapları
Yeni Adana Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadelede hakem Emre Kargın düdük çalıyor. 

Adana Demirspor Alanyaspor şifresiz canlı Bein Sports 2 ekranlarında naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi izleyebilmek için ise bEIN Sports 2 üyeliği ya da aboneliği olmak gerekiyor. 

Zorlu mücadelenin ilk 11’leri ise şöyle; 

Adana Demirspor: Vedat, Manev, Semih, Gravillon, Abdulsamet, Maestro, Bünyamin, Yusuf Sarı, Alioui, Ali Yavuz, Yusuf Barasi. 
Corendon Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Augusto, Efecan, Yusuf, Ui
 

Kaynak: ekolhaber.com.tr