Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Osmaniye'de yaşayan ve evinde bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Mehmet Yörük, 12 Nisan 2024 günü şüpheli bir şekilde can verdi. Yörük'ün içtiği çorba yüzünden fenalaştığı iddiası ortalığı karıştırdı. Mehmet Yörük'ün oğlu Ömer Furkan Yörük ise babasının şüpheli ölümünde annesi Sebile'yi suçladı.

MÜGE ANLI'DA SIR CİNAYET

Annesinin Mustafa adında üfürükçü bir sevgilisi olduğunu ve babasını bu adam ile birlikte öldürdüğünü iddia eden Ömer Bey "Adam babamı öldürüp annemle evlenme ve malı mülkü alma peşindeydi" ifadelerini kaydetti.

"ANNEMİ UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARIYLA TEHDİT EDİYOR"

Mehmet Yörük'ün gelini Nazlı ise "Mehmet Baba rahatsızlandığında üfürükçü Mustafa da evdeymiş" dedi. Abdullah ise "Mustafa, annemi bazı fotoğraflarla tehdit ediyormuş" diye konuştu. İddialar üzerine, üfürükçü Mustafa Samagan stüdyoya geldi.

"KIYAFETLERİMİ SEBİLE HANIM YIKADI"

Üfürükçü Mustafa, olay günü yaşananları şöyle özetledi: "Ben dertlilere şifa olmak için diploma aldım. Mehmet beni aradı. Ben apar topar gittim. Ambulansı aradım. Hastaneye gittik. Üstüm kirlendi. Ben eşofman giydim. Kıyafetlerimi Sebile Hanım yıkadı." Üfürükçü Mustafa Samagan hakkındaki iddiaları da reddetti. Müge Anlı ise "İnsanları böyle mi kandırıyorsunuz. 'Senin kalbin güzelse ben sana iyi gelirim. Kalbin güzel değilse ben sana iyi gelmem.' Size mi inanacak insanlar. Rabbine inanır. İnsan size niye inansın ben size inanmak zorunda mıyım?" dedi.

Öte yandan üfürükçünün Mehmet ölünce Sebile ile evlenmek istediği ortaya çıktı. Mehmet bu durumu şöyle açıkladı: "Çocuklarıma danıştım. Dedim bu kadının kocası öldü. Benim de hanım öldü biliyorsunuz dedim. Ben bu kadını isteyeyim mi dedim ve çocuklar başkaldırdı. Abdullah ve kardeşine konuyu açtım. Onlar istemedi erken dediler. Gönül ilişkimiz yoktu. Çocuklar babasız kalmasın diye, kadına kocası yokmuş demesinler diye böyle bir şey istedim" dedi.

İTİRAF GELDİ

Canlı yayının ilerleyen dakikalarında ise bir cinayet itirafı geldi. Canlı yayında gözyaşlarına bağulan Sebile, "'Benimle evlenebilmek için içirdiği su ile kocamı öldürdü'' dedi. İtiraf sonrası polis ekipleri yayına gelerek, Sebile Hanım ve Mustafa Bey'i gözaltına aldı.