Gündemden bir türlü düşmeyen Arda Güler, Lille maçında gösterdiği performansıyla dillere dolandı. Güler, tartışmasız ilk 11 oyuncusu olmayı henüz başaramasa da görev verildiğinde elinden gelenin en iyisini yaparak taraftarların beğenisini kazandı.

Arda-2

ARDA GÜLER OYUNUN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRDİ 

İspanyol basını daha önce Endrick'in durumunu Arda Güler'in geçen sezonki haline benzetmişti. Aynı gazeteler bu kez de Arda Güler'in durumunu, geçen seneki Brahim Diaz'a benzetti. Faslı oyuncu Brahim Diaz, geçen sezon takımın 12. oyuncusuydu. Bazen ilk 11'de başlasa da çoğunlukla sonradan oyuna girip maçların gidişatını değiştirdi.

Arda Güler2

ANCELOTTİ ARDA'DAN ÖZÜR DİLEDİ 

Defensa Central, aynı durumun Arda Güler'in de başına gelebileceğini yazdı.Her maç teknik ekibi daha da fazla ikna eden genç futbolcunun aldığı sürelerin halen az olduğu düşünülüyor.Real Madrid'in çok kötü oynadığı Lille maçında oyuna girdikten sonra Modric'le birlikte takımı düzelten Arda Güler, sonuca ulaşamadı ancak yenilgiye karşı direndi. Maç bittiğinde kaybedilen müsabaka için üzüntüsü yüzüne ve hareketlerine yansımıştı. Bu da İspanyolların gözünden kaçmadı. Lille karşısında tel tel dökülen Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'den af diledi.