Magazin

Deniz Uğur’dan üzücü haber: Kisti artık masum değil

Daha önceden meme kanseriyle mücadele edip kazanmış olan ünlü oyuncu Deniz Uğur, takibi yapılan ve son 1.5 yılda ani bir büyüme gösteren kistinin artık masum olmadığını açıkladı. Uğur sosyal medya hesabından, bu nedenle ameliyat olacağını duyurdu.

Abone Ol

Son zamanlarda eski eşi Reha Muhtar yoğun bakımdayken yaptığı paylaşımlarda gündeme gelen oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendi sağlığına dair sevenlerine üzücü bir açıklama yaptı.

2011 yılında meme kanserini yenen 50 yaşındaki ünlü oyuncu vücudunda bir süredir takip edilen kistin son 1.5 yıl içerisinde aniden büyüdüğünü söyleyerek artık masum olmadığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından oğlu Poyraz Muhtar ile paylaştığı fotoğrafın altına “Bu paylaşımı içtenlikle desteğinizi istediğim için yapıyorum... Yıllardır takip edilen, vücudumdaki zararsız görünümlü bir kist son 1,5 yıl içinde aniden büyümüş ve artık masum görünmüyor" notunu düştü.

Açık ameliyat olacağını söyleyen Uğur, “Çok güvendiğim hekimlerim beni açık ameliyata alacak ve her şeyi anlayacağız. İyi huylu çıkmasını, çarçabuk iyileşmeyi ve son 1,5 yılda yaşadığım üzüntülerin bir daha tekrarı olmamasını rabbimden diliyorum. 3 gün boyunca şifa dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Allah bundan böyle evlatlarım ve ailemle birlikte huzurumun daim olmasını nasip etsin inşallah. Şimdiden hepinize teşekkür ederim"dedi.