Siyaset

Devlet Bahçeli'den 'tokalaşma' mesajı: Yeni bir döneme giriyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de DEM Partili isimlerle tokalaşması hakkında yaptığı açıklamada; "Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Abone Ol

Ortadoğu’da gerilim artarken Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) barış rüzgarları esti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılış oturumunun kapanmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli salondan ayrılırken DEM Parti Eş Başkanlarının yanına gelerek, aralarında DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın da olduğu milletvekilleriyle tokalaştı. Devlet Bahçeli sert mesajların verildiği konuşmanın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de tokalaşarak ılımlı mesaj verdi.

Devlet Bahçeli ile Özgür Özel Meclis yasama yılı açılışında tokalaştı Devlet Bahçeli ile Özgür Özel Meclis yasama yılı açılışında tokalaştı

“YENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM oturumları sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada DEM Partili vekiller ile tokalaşmasını değerlendirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli: Türk milleti güçlü bir ailedir, başka Türkiye yoktur MHP lideri Bahçeli: Türk milleti güçlü bir ailedir, başka Türkiye yoktur

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ TÜRK MİLLETİNİ UYARIYOR”

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’in hedefleri arasında Türkiye’nin de olduğu yönündeki açıklamalarını yorumlayan Bahçeli, “Sayın Cumhurbaşkanımız muhtemel gelişmeler üzerinde kararlı bir şekilde duruyor ve Türk milletini bu manada uyarıyor. Dikkatli olmalarını tavsiye ediyor. Dikkatli olmalarını tavsiye ediyor” diye konuştu.

Loading...