Magazin

Dilan Polat'tan sahte dolar itirafı

Kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık, suç örgütü kurma suçlamalarıyla karşılaşan Dilan Polat ve ailesi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Verdiği röportajda dikkat çeken itiraflarda bulunan Dilan Polat, başına taktığı dolarlar için "Tabii ki sahte" dedi.

Abone Ol

Yaklaşık 9 ay cezaevinde kalan Dilan Polat, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasının ardından sosyal medya paylaşımlarına devam etti. Verdiği röportajda dikkat çeken ifadelerde bulunan Polat, "Aylarca kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var elbet" şeklinde konuştu. 

"BU PAYLAŞIMLARI İLK BEN YAPMIŞIM GİBİ LANSE EDİLDİ"

Dilan Polat, Günaydın gazetesine verdiği röportajda dikkat çeken ifadelerde bulundu. Başına taktığı dolarların sahte olduğunu söyleyen Polat,  "Farkında olmadan toplumun hassas noktalarını göz ardı eden paylaşımlar yapmışım" dedi. Polat sözlerine şöyle devam etti: Aylarca kendimle çok hesaplaştım, yüzleştim, hatalarım var elbet. İşimin en önemli kısmı sosyal medyada içerik üreterek yürüyor. Bu çerçevede yaptığım ve daha önce dünyada birçok fenomen tarafından defalarca kez yapılan paylaşımlar toplumun gözüne ilk yapan benmişim gibi lanse edildi. Paylaşımların bir kısmı kesilerek öncesi veya sonrası yayınlanmadan bilinçli şekilde reyting uğruna kötü lanse edildi, aylarca aynı olumsuz videolar kesilerek her gün medyada kamuoyunda algı oluşturmak adına bilinçli şekilde yayınlandı"

"DOLARLAR SAHTEYDİ"

"Oysa dünyada başına ilk dolar takan ve içerik üreten fenomen ben olmadığım gibi, kocasından güller alan ilk kadın da ben değildim. Ki bu dolarlar sahteydi elbette... Yaptığım gösterişli içerik paylaşımları, toplumda yaşanan ekonomik sıkıntılar da dikkate alınınca olumsuz tepki aldı, daha hassas, dikkatli davranmalıydım. Bu tarz paylaşımları tekrarlamayı düşünmüyorum. Sağduyulu, olumlu, toplumu rahatsız etmeyecek içerikler paylaşmaya özen göstereceğim"