"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 28 sanık davanın ikinci gününde tekrar hakim karşısına çıktı. 

DURUŞMA ERTELENDİ 

Kara para suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüphelinin yargılandığı dava ertelendi.Davada Cumhuriyet Savcısı, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün’ün tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Duruşmaya yarın devam edilmek üzere ara verildi.

Mahkeme öncesi Dilan Polat'ın evinden yeni paylaşım! Bu sefer bembeyaz giymiş Mahkeme öncesi Dilan Polat'ın evinden yeni paylaşım! Bu sefer bembeyaz giymiş

SILA DOĞU EKOL TV'YE KONUŞTU

Duruşma salonundan çıkan Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu Ekol TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Doğu "Dualarınızı esirgemeyin. İfadelerimizi ve savunmalarımızı verdik. Bizi seven yanımızda olan bütün takipçilerimiz dualarınızı esirgemeyin. Başka bir şey söyleyemiyorum" dedi. Kız kardeşinin hemen önünde yürüyen Dilan Polat'ın suskunluğu ise dikkat çekti. 

Dilan Polat mahkemede Engin Polat'a öpücükler gönderdi! Avukatlar malları geri istedi Dilan Polat mahkemede Engin Polat'a öpücükler gönderdi! Avukatlar malları geri istedi