Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın ablası Suna Şanlı karakterini canlandıran Beril Pozam ile Ferit'in sağ kolu Abidin'e hayat veren Ersin Arıcı nikah masasına oturdu. 

12312,

DİZİ SETİNDEN NİKAH MASASINA 

Aşkları dizi setinde başlayan ünlü çift, sade bir törenle dünyaevine girdi. Düğünden kareler sosyal medyadan paylaşıldı. Yalı Çapkını ekibi de arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını dizinin Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları kıydı. Polatoğlulları, ünlü çift ve rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ile Taro Emir Tekin'le pozunu "Er kişi Ersin'e Beril'imi verdim gitti" diyerek paylaştı. 

Asdsa

AŞKINIZ SONSUZA KADAR SÜRSÜN 

Polatoğulları dizide damadı Ferit Korhan'a hayat veren Mert Ramazan Demir ile fotoğrafını da "Yavrum benim" diyerek yayınladı.Düğüne katılamayan Emre Altuğ da Pozam-Arıcı çiftini "Yanınızda olamadığım için çok üzgünüm ama sizi mutlu gördüğüm için çok mutluyum. Aşkınız sonsuza kadar sürsün" sözleriyle kutladı.  

L W9B E N Xad E Mqru V8 Et O Q A

Düğüne katılan isimlerden biri olan Serkay Tütüncü de ünlü çifti "Mutluluklar... Her şey hayal ettiğiniz gibi olsun" notuyla paylaştı.Öte yandan tören öncesi muhabirlerle sohbet eden ünlü çiftten Ersin Arıcı, "İyi ki hayatlarımızı birleştirdik" derken; Beril Pozam da başbaşa oldukları bir anda yıldızlar altında evlilik teklifi aldığını dile getirdi. 

Adasdas