Türkiye 8 yaşındaki Narin’e ağladı. Küçük kızın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi yanında bulundu. Türkiye 8 yaşındaki Narin’in ölümüyla yasa boğuldu. Narin’in ölümünde merak edilen soruların cevapları aranıyorken, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi’nin de nerede olduğu merak edildi.

Narin’in cansız bedeninin bulunabilmesi için Ankara’dan özel bir ekip görevlendirilmiş ancak cansız bedeni bulunamamıştı.

Arama ekipleri daha sonra Eğertutmaz Deresi etrafındaki aramalarına ağırlık verdi. Çalışmalar sonucu Narin’in cansız bedeni bir çuval içerisinde üzeri taş ve ağaçlar ile örtülmüş vaziyette bulundu.

EĞERTUTMAZ DERESİ NEREDE?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin’in cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nin yanında bulundu. Eğertutmaz Deresi Dicle Nehri’ne dökülen Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinden de geçen bir dere olarak biliniyor. Dere, Narin’in nüfusa kayıtlı olduğu Tavşantepe Mahallesi’ne yaklaşık olarak 2 km mesafede yer alıyor.

Daha önce ihbarlar doğrultusunda su altı arama özel ekipleri tarafından 3 defa aranan Narin yapılan tüm uğraşlara rağmen bulunamamıştı.

Kaynak: ekolhaber.com.tr