Onur Yıldız'ın sunduğu Ekol Futbol Ekstra programında Serdar Sarıdağ, Yusuf Kenan Çalık ve Tanju Çolak ile Galatasaray-Young Boys karşılaşmasının değerlendirmesi yapıldı. Programda öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"ZIYECH HİÇBİR ŞEY YAPMADI"

Tanju Çolak: Ziyech hiçbir şey yapmadı bu adam para alıyor. Sonuç ortada bu akşam 35 milyon Euro gitti. Bu para gittikten sonra Galatasaray'ın transfer yapacağını düşünmüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde yoksun. Ben Galatasaray'ın Süper Lig'de de şampiyon olacağını düşünmüyorum.

"GALATASARAY NE OYNADIĞINI BİLMİYOR"

Tanju Çolak: Galatasaray bu mu? O kadar eksik var ki. Bu akşam sadece Kerem Aktürkoğlu'nu kutluyorum. Sağ beke 10 milyon Euro veren aklı kabul etmiyorum. Doğru da bulmuyorum.

Galatasaray ne koştuğunu, ne oynadığını biliyor. Defans kurguları yok. Galatasaray bitmiş durumda, Galatasaray'ı çok zor günler bekliyor.

Serdar Sarıdağ: Hakim Ziyech'i kim aldı? Taraftar engeller miydi bu transferi?  Sağlık kontrolünde sıkıntı olduğunu söylemiştim. Bana sosyal medyada bana küfür ettiler. Bu transferi Erden Timur yaptı. Sosyal medyadaki Tt'lere bakmamalıyız.

"SPORTİF ANLAMDA KARANLIK BİR GECE"

Yusuf Kenan Çalık: Şu şiarla ilerleyen bir kulübün "Biz ligi zaten kazanıyoruz, yapacağımızı Avrupa'da yapmak istiyoruz" diyen bir kulübün Young Boys'a 2 maçta da yenilerek elenmesi kepazeliktir.  Sportif anlamda bence karanlık bir gece. Galatasaray en çok tur atlayan takım. Şampiyon olan, rekor kıran kadrodan bahsediyoruz. Kadronun temeli duruyor. Üzerine transfer de yaptı. Young Boys'a eleniyorsun. 2 galibiyeti var o da sana karşı.

Kaptanının ilk maçta iki tane kötü gol yedikten sonra sakatlık geçirdi diye devre arasına çıkması bu maçta da kırmızı kart görmesi Galatasaray kaptanına yakışmıyor. Kaptanlık böyle bir şey değil.