Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararnameyle Bayrampaşa Kaymakamlığı'na Abdullah Çiftçi atandı. Çiftçi, ağustos ayının başında görevine başladı. Ekol Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Doğru, Bayrampaşa Kaymakamı Çiftçi'yi makamında ziyaret etti ve 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti. Ziyarete, Mülkiye Müfettişi Mustafa Akgül de eşlik etti. Kaymakam Çiftçi de yayın hayatına yeni başlayan ve Türk basınında fark yaratan Ekol Medya'ya başarılar diledi. 

Emrah Doğru 2

ABDULLAH ÇİFTÇİ KİMDİR? 

Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, 1978 yılında Batman’ın Sason ilçesinde doğdu. İlkokulu Sason’da, ortaokul ve liseyi Muş’ta okudu. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Kaymakam Çiftçi, 2002-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığı'nda Vergi Denetmen Yardımcılığı görevinde bulundu.
2004 yılında açılan Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı'nı kazanarak Muş Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. Dil eğitimini Almanya’da tamamlayan Abdullah Çiftçi evli ve üç çocuk babasıdır.