HAKAN MUTLU/ EKOL HABER

Milyonlarca kullanıcıyı bünyesinde barındıran Epic Games, üyelerine ücretsiz oyun imkanları sunmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta ücretsiz indirime sunduğu Football Manager 24 (12 Eylül'e kadar devam ediyor) oyununun ardından bu haftada Rugrats: Adventures in Gameland ve Super Crazy Rhythm Castle'ı ücretsiz olarak sunuyor. 

Oyunseverlere müjde: 1200 liralık FM24 ücretsiz indirebilirsiniz... Son tarih 12 Eylül Oyunseverlere müjde: 1200 liralık FM24 ücretsiz indirebilirsiniz... Son tarih 12 Eylül

İŞTE ÜCRETSİZ OLAN OYUNLAR

RUGRATS: ADVENTURES İN GAMELAND

Piyasaya 10 Eylül'de çıkacak bu ilerlemeli oyun, tam bir platform oyunu olarak göze çarpıyor. Animasyon görsellerinin yüksek olduğu bu oyunda en özel şey, karakterleri olacağı kesin. Sevilen Nickelodeon karakterleri arasında yer alan Tommy ile Chuckie Finster, baş karakterler olacak. Steam'de yayımlanan bu oyunun fiyatı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. 

SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE

Japonya merkezli bir oyun şirketi olan KONAMI'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Super Crazy Rhythm Castle da platform oyunu olarak göze çarpıyor. Genellikle ufak yaş kitleye hitap eden bu oyunu indirmek isteyen kullanıcılar, 340 TL ödeme yapması gerekiyor. 

FM 2024 OYUNU 12 EYLÜL'E KADAR ÜCRETSİZ

Epic Games, geçtiğimiz hafta üyelerine sunduğu ücretsiz oyun tercihi için Football Manager 24 oyununu seçmişti. Seçtiğin bir takımda teknik direktörlük yapabildiğin ve piyasada 1200 liraya satılan Football Manager (FM24) isimli oyun, 12 Eylül'e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

Fm224

ÜCRETSİZ OYUNLAR İÇİN ÜYELİK GEREKİYOR MU?

Rugrats: Adventures in Gameland ve Super Crazy Rhythm Castle ücretsiz indirebilmek için, uygulamanın duyurular kısmını takip etmeniz gerekmektedir. Ama onun öncesinde ücretsiz olarak üyelik oluşturmanız gerekecek. Üyeliği olmayan kullanıcılar, kampanyadan yararlanamıyor. 

Arda Güler'in EA FC 25 reytingi tepki topladı! Arda Güler'in EA FC 25 oyun reytingi kaç? Arda Güler'in EA FC 25 reytingi tepki topladı! Arda Güler'in EA FC 25 oyun reytingi kaç?

OYUN İNDİRMEK İÇİN NE YAPMAK LAZIM?

Epic Games Store web sitesine veya uygulamasına giriş yaptıktan sonra hesabınızı açın.
Yukarıda belirttiğimiz ücretsiz oyunları arama ekranında bulunuz.
Sağ tarafta bulunan satın alma- ödeme yapmanız istenmeyecektir.
Hesabınıza eklendikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz. İYİ OYUNLAR...