HAKAN MUTLU/ EKOL HABER

Oyun tutkunlarının sık sık ziyaret ettiği  Epic Games, kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Seçtiğin bir takımda teknik direktörlük yapabildiğin ve piyasada 1200 liraya satılan Football Manager (FM24) isimli oyun, 12 Eylül'e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Peki Football Manager 24 oyunu nasıl ücretsiz indirilir? İşte tüm detaylar...

ÜCRETSİZ FM 24 OYUNU 

Milyonlarca oyunseverin vakit geçirdiği FM 24, artık ücretsiz. Epic Games, kullanıcıları için yaptığı ücretsiz oyun seçeneğinde bu sefer Football Manager 24 oyununu tercih etti. Kullanıcılar, platforma herhangi bir ücret ödemeden, kütüphanelerine indirebilecek. 

FC 25’te golcülerin yarışı... Hangi oyuncu daha iyi? Osimhen mi, Immobile mi, En-Nesyri mi? FC 25’te golcülerin yarışı... Hangi oyuncu daha iyi? Osimhen mi, Immobile mi, En-Nesyri mi?

ÖNCE GTA ŞİMDİ DE FM 24

Epic Games Store, ücretsiz şekilde oyun dağıtmaya devam ediyor. Bir dönem GTA oyunu ücretsiz olarak indirme imkanı sunan Epic Games, bu seferde Football Manager (FM24) oyununu tercih etti. 5 Eylül tarihinde başlayan kampanya, 12 Eylül tarihinde sona erecek.

Arda Güler'in EA FC 25 reytingi tepki topladı! Arda Güler'in EA FC 25 oyun reytingi kaç? Arda Güler'in EA FC 25 reytingi tepki topladı! Arda Güler'in EA FC 25 oyun reytingi kaç?

1 KERE İNDİR, DEVAMLI OYNA

Epic Games Store, ücretsiz olarak kullanıcılarına sunduğu FM24’ü platformdaki kütüphanesine eklemesi durumunda, sürekli oynayabilecek. 

Yarın piyasaya çıkıyor: NBA 2K25 hakkında bilmeniz gereken her şey... Yarın piyasaya çıkıyor: NBA 2K25 hakkında bilmeniz gereken her şey...

ÜYELİK GEREKİYOR MU?

Football Manager 2024 ve buna benzer oyunları ücretsiz indirebilmek için, uygulamanın duyurular kısmını takip etmeniz gerekmektedir. Ama onun öncesinde ücretsiz olarak üyelik oluşturmanız gerekecek. Üyeliği olmayan kullanıcılar, kampanyadan yararlanamıyor. 

NBA 2K25 oyununda Avrupalılar, ABD'li oyuncuları geride bıraktı NBA 2K25 oyununda Avrupalılar, ABD'li oyuncuları geride bıraktı

FM 24 NASIL İNDİRİLİYOR?

  • Epic Games Store web sitesine veya uygulamasına giriş yaptıktan sonra hesabınızı açın.
  • Football Manager (FM) 2024 oyun ekranına giriş sağlayın.
  • Sağ tarafta bulunan satın alma- ödeme yapmanız istenmeyecektir.
  • Hesabınıza eklendikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz. İYİ OYUNLAR...