Spor

Erman Toroğlu Ekol Futbol'da duyurdu: Beşiktaş kulübünü sattılar

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Eyüpspor'u 90+3. dakikada bulduğu golle 2-1 yendi. Maçın ardından yaşanan gelişmeleri, Ekol Futbol'da Onur Yıldız'ın moderatörlüğünde Erman Toroğlu yorumladı.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta maçında Beşiktaş taraftarları önünde Eyüpspor'u devirdi. Zirve yarışında hata yapmayan Beşiktaş, Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Maç sonunda yaşanan gelişmeleri Erman Toroğlu Ekol Futbol'da yorumladı. 

DEVLETİ İŞİN İÇERİSİNE SOKTULAR

Beşiktaş'ın eski yönetimine tepki gösteren Erman Toroğlu, "Beşiktaş'ı sattılar. Bazı teknik direktörler, yöneticiler. Beni mahkemeye versinler. Veremeyecekler ama.  Konuşmasında Başkan Hasan Arat dedi ki; "Biz devlet ile iyi geçiniriz, devlette bizimle geçinir. Bizi şuan denetliyorlar" Tahminimce; "Devleti işin içine soktular, kim ne halt yediyse siz halledin" diye düşünüyorum. 

BENİ DE SATTI BEŞİKTAŞ'I DA

Şenol Güneş bir yerde söylüyor ki, "Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ı da sattı beni de sattı parasını kurtarmak için" diyor, böyle bir suçlama olur mu? Ama yalan söylüyorsun derlerse şahidimin kim olduğunu söylerim.