HAKAN MUTLU / EKOL HABER

Geçtiğimiz sezon İspanya devi Real Madrid'e giden ve burada bulduğu şansları iyi değerlendiren Arda Güler, İspanyolların en sevdiği oyuncuların başında geliyor. Arda Güler, Lucas Vazquez, Endrick Felipe gibi yıldız oyuncular EA SPORTS FC 25 oyunundaki güçlerini öğrendi.

ÖNCE ŞAŞIRDI, SONRA GÜLDÜRDÜ

Katıldığı programda sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, kısa sürede öğrendiği İspanyolca sebebiyle takdir topladı. Oyuncu puanlarının açıkladığı sırada, kendi için verilen şut puanına şaşıran genç yıldız, konuşma ve taklit yeteneğiyle izleyenleri güldürdü. Siyah maske takarak moderatörlük yapan sunucu, Arda Güler'e şut yeteneğini tahmin etmesini istedi ve milli yıldızımız 85 puan olacağını düşündü. Puanının 73 olduğunu öğrenen Arda, "Bu adamların maç izlediğini düşünmüyorum" dedi. 

Arda Güler'in EA FC 25 reytingi tepki topladı! Arda Güler'in EA FC 25 oyun reytingi kaç? Arda Güler'in EA FC 25 reytingi tepki topladı! Arda Güler'in EA FC 25 oyun reytingi kaç?

GÜLDÜREN O DİYALOG

Arda Güler: “Şut özelliğim? 85 olabilir?”

Sunucu: “85 diyorsun?”

Arda Güler: “6 şut, 6 gol”

Sunucu: “Şutunu 73 yapmışlar”

Arda Güler: “Bu adamların maç izlediğini düşünmüyorum”

R D A2

REAL MADRİD FORMASIYLA ATILAN 6 GOLE 1 PUAN EKLEME

Geçtiğimiz sezon FIFA 2024 adıyla oynanan oyunda 77 reytinge sahip olan Arda Güler'in reytingi 1 puan yükseltilerek 78'e çıkarıldı. Arda Güler'e yapılan 1 puanlık artış, oyunseverler tarafından tepkiyle karşılandı.

ARDA'NIN PUANI YÜKSELEBİLİR

Yeni adıyla FC25 olan oyunun reyting puanlaması, futbolcunun güncel performansına göre belirlenmektedir. EA Sports, oyunda bulunan oyuncuların güncel performanslarını yansıtmak için sürekli oyuncunun reytinglerinde oynamalar yapmaktadır. Arda Güler'in bu sezon yapacağı katkılar, reyting sıralamalarında üst sıralara doğru yükseltebilir.

EA FC 25 ARDA GÜLER REYTİNGİ

Arda Güler'in EA FC 25 reyting bilgileri paylaşıldı. İşte Arda Güler'in EA FC 25 detaylı reytingi:

PAC: 72

SHO: 73

PAS: 80

DRI: 82

DEF: 52

PHY: 50

GENEL: 78