Ankara sürpriz bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesinin ardından MHP Genel Merkezi'ne hareket etti.

33-1

MHP LİDERİ BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Dakikalar sonra Ali Koç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmek üzere partinin Genel Merkez binasına geldi. Burada Ali Koç'u, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız karşıladı.

Eyyup Yıldız'ın eşlik ettiği Ali Koç, daha sonra Bahçeli ile bir araya geldi.

Koç4

GÖRÜŞME YARIM SAAT SÜRDÜ

Devlet Bahçeli ile Ali Koç'un görüşmesi yaklaşık yarım saat sürdü. Sürpriz görüşmenin detaylarını Ekol TV muhabiri Oğuz Şahin aktardı.

Şahin, "Geçtiğimiz hafta sonu Göztepe-Fenerbahçe olayı vardı. Bir yetkilinin iteklemesiyle yere düşmüştü. O olayın ardından MHP Genel Başkan Başdanışmanı paylaşım yapmıştı, 'Bir Galatasaraylı olarak bunu kınıyorum' demişti. Bu olay MHP Lideri Bahçeli'yle de yaptığı görüşmede de gündeme gelmiştir" ifadelerini kullandı.
CHP LİDERİ ÖZEL DE ALİ KOÇ'LA GÖRÜŞTÜ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. CHP basın biriminden yapılan açıklamaya göre, Özel'e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Sevgi Kılıç ve Gülşah Deniz Atalar eşlik etti. Koç, Özel'e Fenerbahçe forması hediye etti.

Özgür Özel Ali Koç
İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA DA KOÇ'U KABUL ETTİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Koç ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

Yerlikaya Ali Koç