Fenerbahçe Galatasaray derbisi milyonlar tarafından heyecanla bekleniyor. Ezeli rakipler FB ve GS ligin zirvesi için ter dökecek. Galatasaray Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları nedeniyle ertelenen Gaziantepspor ile karşılaşmasını kazanırsa 5’te 5 yapmış olacak ve bu moralle deplasmanda ezeli rakibinin karşısına çıkacak. Her iki takım için de hayati önem taşıyan karşılaşma için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken futbol severler ise “Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman hangi gün, saat kaçta?” sorularına yanıt arıyor…

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından paylaşılan Süper Lig fikstürüne göre milyonların heyecanla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Kritik derbinin hakeminin kim olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı ancak Atilla Karaoğlan’ın Fenerbahçe Galatasaray derbisinde düdük çalması bekleniyor.

Diğer yandan FB-GS derbisi Süper Lig yayıncısı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahce A

2024-2025 FENERBAHÇE PUAN DURUMU

Fenerbahçe 2024-2025 sezonunda çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile döndü.

Sezonun ilk maçında Adana Demirspor’u sahasında konuk eden FB, maçı 1-0 galip tamamladı. 2. hafta Göztepe’ye konuk olan sarı lacivertliler 2-2’lik beraberlikle hanesine 1 puan yazdırdı. 3. hafta Rizespor’u 5-0, 4. Haftada Alanyaspor’u 3-0, 5. haftada ise Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe topladığı 13 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.

Galatasaray A

2024-2025 GALATASARAY PUAN DURUMU

Galatasaray, 2024-2025 sezonuna kendi sahasında Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek başladı. 2. Haftada Konyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları nedeniyle 3. haftayı pas geçti. 4. haftada Adana Demirspor’u deplasmanda 5-1 mağlup eden Galatasaray, 5. Haftada ise kendi sahasında Rizespor’u 5-0 mağlup etti. Ertelenen Gaziantepspor maçına 17 Eylül’de çıkacak olan sarı kırmızılı ekip toplam 4 maçta aldığı 4 galibiyetle 12 puan elde etti ve maç eksiği ile ligin ikinci sırasında yer alıyor.