Süper Lig'de gözler Fenerbahçe Galatasaray derbisine çevrilmiş durumda. Ligde zirve yarışını doğrudan etkileyecek zorlu maç öncesi her iki takımın taraftarları da biletleri ne zaman çıkacağını merak ediyor. İşte, söz konusu duruma ilişkin bilgiler...

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesi olan Fenerbahçe Galatasaray derbisi, 21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak. beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı yönetecek hakem üçlüsü ise henüz açıklanmadı.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ BİLETLERİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin biletleri henüz satışa çıkmadı. Geçtiğimiz sezon karşılaşmadan dört gün önce satışa çıkan derbinin biletlerinin, 18 Eylül Çarşamba günü satışa sunulması bekleniyor. Dev derbinin bilet fiyatları da henüz netlik kazanmış değil.

222-12

GALATASARAY TARAFTARLARI DERBİDE OLACAK MI?

Fenerbahçe Galatasaray maçında deplasman tribünün olup olmayacağı henüz resmi olarak açıklanmadı ancak iki takımın taraftarları için şu an için bir yasak bulunmuyor. Geçtiğimiz sezon her iki karşılaşmada da deplasman tribünleri yer almıştı. Bu sezonki durum ise İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası belli olacak.

1 (12)-16

MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söğüncü, Becao, Oosterwolde, Fred, İsmail Yüksek, Allan Saint-Maximin Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Barış Alper Yılmaz, Torreira, Gabriel Sara, Roland Sallai, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Osimhen.