UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin Lille karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından, rövanş maçı için geri sayım başladı. İlk maçta Fransa'da son dakika golüyle yenilgi yaşayan sarı-lacivertli ekip, turu geçmek için İstanbul'daki rövanş mücadelesine odaklandı. Fenerbahçe Lille rövanş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak ve hangi kanaldan izlenebilecek? İşte Fenerbahçe Lille maç tarihi ve bilet fiyatına ilişkin detaylar…

FENERBAHÇE - LILLE RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe'nin Lille ile oynayacağı rövanş maçı 13 Ağustos Salı günü saat 20:00'da başlayacak. Mücadelenin yayıncı kuruluşu henüz netlik kazanmazken, karşılaşmanın Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanması bekleniyor.

FENERBAHÇE - LILLE MAÇ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

İstanbul'daki Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe - Lille maçının biletleri henüz satışa sunulmadı. Biletlerin önümüzdeki günlerde satışa çıkması planlanıyor. Konuyla ilgili gelişmeler yaşandıkça haberimiz güncellenerek okuyucularımıza bilgi verilecektir.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, Lille’i elediği takdirde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda play-off aşamasında Slavia Prag ile Union Saint-Gilloise arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. Play-off turunun ilk maçları 20-21 Ağustos tarihlerinde, rövanş maçları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Şampiyonlar Ligi grup kuraları ise 29 Ağustos tarihinde çekilecek ve grup maçları 17-19 Eylül tarihlerinde başlayacak.