Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred, Lugano ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında yaşadığı talihsiz sakatlıkla gündeme geldi. Maçın 31. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalı futbolcunun durumu, taraftarlar ve teknik ekip için büyük bir merak konusu oldu. Lille ve Adana Demirspor maçlarında sahada olup olmayacağı ise  merak konusu oldu. İşte Fred sakatlığında son durum…

FRED NEDEN SAKATLANDI?

Fenerbahçe, 30 Temmuz'da Lugano ile oynanan maçta Fred'in sakatlanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Brezilyalı oyuncunun sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildiği belirtildi. Sarı-lacivertli ekibin sosyal medya hesabında şu ifadeler yer aldı: "Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Lugano ile oynadığımız karşılaşmada darbe alarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Fred’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Görüntülenme neticesinde sağ diz iç yan bağ hasarı tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır."

FRED NE ZAMAN DÖNECEK, KAÇ MAÇ YOK?

Fred'in yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu süre zarfında Fred, Lille eşleşmesindeki iki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında da kadroda yer alması beklenmiyor.