Yunanistan Milli Takımı formasını 8 kez giyen ve sezon başında Panathinaikos'un formasını terletmeye başlayan 31 yaşındaki İngiltere doğumlu Yunan futbolcu George Baldock, evinde ölü bulundu.

EVİNİN HAVUZUNDA ÖLÜ BULUNDU

Sezon başında 7 yıldır formasını giydiği İngiliz ekibi Sheffield United'dan Yunanistan devi Panathinaikos'a transfer olan ve yeşil beyazlılarla üç yıllık sözleşme imzalayan George Baldock, Glyfada'daki evinin havuzunda ölü bulundu.

31 yaşındaki oyuncunun eşi, olay sırasında evde tek olan Baldock'u arayıp ulaşamayınca ev sahibine haber verdi. Kontrole gelen ev sahibi, Baldock'u havuzda ölü halde buldu.

02 (1)-34

CİNAYET ŞÜPHESİ ARAŞTIRILIYOR

Yunanistan'da büyük gündem olan olayla ilgili Yunan polisi, soruşturma başlattı. İlk belirlemelere göre Baldock'un vücudunda herhangi bir yara izi ya da morluğa rastlanmadı. 

Dört gün önce Olympiakos'a karşı derbide forma giyen Baldock'un kalp krizi ya da akciğer ödemi nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceği belirtiliyor. Polis, cinayet şüphesini de araştırıyor.

03 (1)-21

SADECE DÖRT MAÇTA FORMA GİYDİ

İngiltere'de doğup büyüyen ve kariyerini bu ülkede geçiren Baldock, sezon başında memleketi Yunanistan'a transfer olmuştu. İngiliz asıllı Yunan oyuncu, üç yıl sözleşmesinin bulunduğu Panathinaikos'la sadece dört maça çıkabildi.