Spor

Galatasaray camiasını yıkan haber: Lucas Torreira takımdan ayrılıyor mu?

Arjantinli gazeteci Damian Rancez, Süper Lig’in favori takımlarından Galatasaray’ı üzecek bir iddiada bulundu. Taraftarların “sarı kırmızılı ekibin beyni” olarak gördükleri orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın Boca Juniors'a transfer olacağı öne sürüldü.

Abone Ol

Son iki sezonu Süper Lig’in şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray’ı karıştıracak iddia Arjantin basınından geldi. Taraftarların “sarı kırmızılı ekibin beyni” olarak gördüğü ve teknik direktör Okan Buruk’un da en önemli oyuncularından biri olan Lucas Torreira’nın transfer olma ihtimali olduğu öne sürüldü.

BOCA JUNIORS’A GİDEBİLİR

Arjantin’in önemli spor sayfası El Crack Deportivo’dan Damian Rancez, "Torreira'nın Boca'da oynaması için her şey yolunda gidiyor. Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme'nin hedefinde o var ve Leandro Paredes'e göre gelmeye daha yakın" diyerek Uruguaylı oyuncunun transferine kesin gözüyle baktığını ifade etti.

“GALATASARAY SON TAKIMIM OLUR” DEMİŞTİ

Torreira için daha önce de Boca Juniors iddiaları gündeme gelmiş, 28 yaşındaki futbolcu da kariyerinde bir gün Boca Juniors'ta oynamak istediğini ve Galatasaray'ın Avrupa'daki son takımı olabileceğini söylemişti.

GALATASARAY'DAKİ KARİYERİ

Sarı kırmızı formayla 3 kupa kazanan Torreira, sarı-kırmızılılarda çıktığı 93 maçta 2 gol attı ve 8 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Torreira'nın Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.