Galatasaray'da transfer haberleri peş peşe geldi. Cimbom, Fransa Monaco takımının sol beki Senegalli 25 yaşındaki Ismail Jakobs'u kiraladığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten şu açıklama yapıldı:

KULÜBÜNE 1 MİLYON EURO TRANSFER ÜCRETİ

"Profesyonel Futbolcu Ismail Joshua Jakobs ve Kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2024-2025 sezonu için zorunlu satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1 milyon euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir.
Futbolcuya ise 2024-2025 futbol sezonu için net 2 milyon 100 bin euro garanti ücret ödenecektir. Buna ek olarak, futbolcunun zorunlu satın alma bedeli 8 milyon eurodur."

JAKOBS: "BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Sarı-kırmızılı kulüp, sosyal medya hesabından yeni transfer Ismail Jakobs'un videosunu paylaştı. Jakobs, transferiyle ilgili duygularını, "Merhaba Galatasaray taraftarı. Ben Ismail Jacobs. Burada olduğum için çok mutluyum. RAMS Park'ta sizleri görmek için sabırsızlanıyorum" dedi. 

JAKOBS PAYLAŞIMINDA OSIMHEN GÖNDERMESİ

Galatasaray, Jakobs transferini duyurduğu videonun sonunda, Victor Osimhen'in bugünkü Instagram hikâyesindeki müziğe de yer verdi.