Galatasaray'da orta saha transferi için gündeme gelen son isim Philip Billing oldu. 2019 yılından beri Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'ta forma giyen Nijerya asıllı Danimarkalı futbolcu hakkında spor yazarı Mehmet Özcan, sarı kırmızılıların oyuncuyla yakından ilgilendiğini iddia etti.

"TRABZONSPOR'UN GÖRÜŞTÜĞÜ BİR OYUNCUYDU"

Spor Alles Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemin değerlendiren Özcan, "Trabzonspor'un görüştüğü bir oyuncuydu. Galatasaray'ın net bir şekilde ilgilendiğini öğrendim" ifadelerini kullandı.

2027 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Galatasaray'ın orta saha transferinde öne çıkan isimlerden biri olan Philip Billing, 2019-2020 sezonundan beri Bournemouth'un formasını terletiyor. Danimark'da doğuğ büyüyen ve milli takımda da kendisine yer bulan Nijerya asıllı oyuncunun, kulübüyle olan sözleşmesi ise 2027 yılında sona erecek.

2 (4)-18

PİYASA DEĞERİ 22 MİLYON EURO

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Bournemouth formasıyla 29 maçta forma giyen Philip Billing, takımına 2 gol 2 asistlik katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncu, 2022-2023 sezonunda ise 7 gol ve 1 asistlik performansla dev kulüplerin ilgisini çekmişti.

3 (4)-5