Trendyol Süper Lig'de sezona hızlı başlayan Galatasaray, 5'nci haftada evinde Rizespor'u ağırladı. Mücadelede hata yapmayan Galatasaray, karşılaşmadan 5 - 0'lık galibiyetle ayrıldı. Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi moral depolayan sarı kırmızılılarda, flaş gelişmeler yaşanıyor.

OSIMHEN TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Transfer sezonunda sarı kırmızılı kulübe transfer olan Nijeryalı Victor Osimhen, Rizespor karşısında ilk maçına çıktı. Yıldız futbolcu performansıyla tam not aldı, taraftarı heyecanlandırdı.

TRİBÜNLERE 3'LÜ ÇEKTİRDİ

Rizespor maçı sonrasında tribünlere gelen Osimhen, taraftara üçlü çektirdi. Sahadan ayrılırken de taraftarın isteğini kırmayan Osimhen, herkesle fotoğraf çekindi.

OSIMHEN'DE SÜRPRİZ GELİŞME 

İlk günden Galatasaray taraftarın sevgilisi haline gelen Osimhen ile ilgili yönetimi ve taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Victor Osimhen'i renklerine bağlamak isteyen Premier Lig devi Chelsea, ara transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

6 MİLYON EURO TEKLİF EDECEK

İtalyan temsilcisi Napoli'den oyuncunun bonservisini almak isteyen Londra ekibi, Galatasaray'a da 6 milyon Euro teklif edecek. Öte yandan Galatasaray'ın 6 milyon Euro yıllık maaş ödediği Osimhen'in kiralık sözleşmesinde devre arasında çıkış opsiyonu bulunmadığı belirtildi.

DÜNYA YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Okan Buruk'un çift forvet planlarının ana aktörü konumunda olan Osimhen'in sarı-krımızılı takımdaki macerasının gidişatı ise sadece sarı kırmızılılar tarafından değil, bütün dünyadaki taraftarlar ve kulüpler tarafından takip ediliyor.