Galatasaray Young Boys maçı için nefesler tutulmuş durumda. İlk maçı deplasmanda 3-2 kaybeden Cimbom, rövanş maçında rakibini farklı mağlup etmek ve Devler Ligi biletini cebine koymak için sahaya çıkacak. İşte, sarı kırmızılı ekibimizin muhtemel 11'i, mücadelenin hakemi ve canlı yayın bağlantısı hakkında detaylar...

GALATASARAY'IN YOUNG BOYS MAÇINDAKİ MUHTEMEL İLK 11'İ

Muslera, Elias Jelert, Kaan Ayhan, Nelsson, Derick Köhn, Kerem Aktürkoğlu, Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz. Ziyech, Icardi

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI TRT 1 CANLI YAYINI

22-5

İSVİÇRE TAKIMLARINA KARŞI SADECE 1 KEZ ELENDİ!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda bu akşam İsviçre ekibi Young Boys ile kozlarını paylaşacak Galatasaray, bugüne dek Zürih, Sion (3 kez), Neuchâtel Xamax, Grasshopper, St. Gallen ve Bellinzona olmak üzere 8 kez İsviçre takımlarıyla tur mücadelesi verdi.

Bu tur mücadelelerinin 7'sinde tur atlamayı başaran sarı kırmızılılar, sadece 1 kez, o da dönemin eşitlik halindeki kurallardan biri olan 'Para Atışı' nedeniyle elendi.

44 (1)

CİMBOM'A NORVEÇLİ HAKEM

Galatasaray ile Young Boys arasındaki Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Norveçli hakem Espen Eskas düdük çalacak.

Hakem Eskas'ın yardımcılıklarını ise Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek.