Galatasaray bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nin kıyasında... Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu olan sarı kırmızılı temsilcimiz, üst üste 2. kez devler ligine katılmak için Young Boys'u Rams Park'ta konuk edecek. Cimbom, adını grup aşamasına yazdırdığı takdirde 15.640.000 euro katılım ücretini de kasasına koymayı başaracak. İşte, zorlu mücadele ile ilgili detaylar...

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanç mücadelesine sahne olacak Galatasaray Young Boys maçı, 27 Ağustos Salı akşamı saat 22:00'de oynanacak ve mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak. 

13 (1)
GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Köhn, Kerem Aktürkoğlu, Sara, Torreira, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Icardi

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇINDA DEPLASMAN GOLÜ KURALI VAR MI?

UEFA organizasyonlarında 2021-2022 sezonundan beri deplasman golü kuralı uygulanmıyor.

10-4

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Bu sezon ilk kez 36 takımlı yeni formatta oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları 29 Ağustos 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Sarı kırmızılı ekibimiz gruplara katılmayı başardığı takdirde 3. torbada yer alacak ve her torbadan 2 takımla toplam 8 maça çıkacak. Diğer bir deyişle Cimbom, 4'ü iç saha, 4'ü deplasman olmak üzere 8 takımla karşı karşıya gelecek son 16 turuna kalmaya çalışacak.