Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam İsviçre'nin Young Boys takımını ağırlayacak. RAMS Park'ta yapılacak maçta, saat 22.00'de başlama düdüğü çalacak. Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu’ndan hakem Espen Eskas yönetecek. Müsabaka, TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak.

İLK MAÇ YOUNG BOYS’UN OLDU

İki takım arasında İsviçre’de gerçekleşen turun ilk maçını Young Boys 3-2 kazandı.

Cimbom-1

“UZATMAYA DA RAZIYIZ PENALTILARA DA”

Ekol TV Spor Bülteni’nde konuşan Sezgin Gelmez, ilk maçı Young Boys’un daha farklı şekilde de kazanabileceğinin altını çizerek, “Uzatmaya da razıyız penaltılara da, Young Boys ilginç bir takım, taktikle çözülebilecek bir takım değil” dedi.

“OKAN BURUK'UN KONUŞMASI KARAMSARDI”

Basın toplantısında Okan Buruk’un yaptığı açıklamalar hakkında da yorum yapan Gelmez, “Normal şartlarda Galatasaray’ın çok rahat bir şekilde turu geçmesini bekleyebiliriz ama ben dün Okan Hoca’nın konuşmasında biraz karamsarlık hissettim. Maç öncesi daha farklı bir konuşma olabilirdi. Daha motive edici, ‘biz bu işi yaparız’ tarzında olmalıydı. Hataların şimdi konuşulmasına gerek yoktu” ifadelerini kaydetti.

“GALATASARAY İÇİN KADER MAÇI”

Maçın önemine değinen Gelmez, “Önemliden de öte tarihi bir karşılaşma, Bu bir kader maçı. Çünkü bu karşılaşmada geçilemeyecek bir tur; Galatasaray’ı, Okan Hoca’yı ve bütün herkesi çok zor duruma sokar” dedi.

Cimbom3

“MAÇIN HAKEMİ TECRÜBESİZ”

Sezgin Gelmez öte yandan, karşılaşmada düdük çalacak olan Norveç Futbol Federasyonu’ndan hakem Espen Eskas hakkında da yorum yaparak, “Karşılaşmayı yönetecek olan hakem tecrübesiz bir hakem” ifadelerini kullandı.

Cimbom6

Galatasaray'ın kasası dolacak. Şampiyonlar Ligi'nden çılgın para. Galatasaray'ın kasası dolacak. Şampiyonlar Ligi'nden çılgın para.