Galatasaray'da Micht Bathsuayi sevinci... Sezon başında 3 milyon euro imza parası ve yıllık 3 milyon euro maaşla Fenerbahçe'den bedesiz olarak transfer edilen Batsman lakaplı Belçikalı golcü, sarı kırmızılı forma altında ilk Avrupa maçında 2 golle yıldızlaştı ve Cimbom'un Şampiyonlar Ligi umutlarını Rams Park'a taşımasında büyük rol oynadı...

11 (1)-2

BATSMAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

İsim benzerliği sayesinde Batshuayi ile Batman'in karışımı olan Batsman lakabı takılan 30 yaşındaki yıldız oyuncu, Brüksel'de dünyaya geldi.

Kariyeri boyunca Chelsea, Borussia Dortmund, Marsilya ve Valencia gibi Avrupa devlerinin yanı sıra ülkemizde de Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen Belçikalı yıldız, 55 kez giydiği milli forma ile de 27 gollük bir katkı sağladı.

45

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından sezon başında Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi, Türk futbol tarihinde 3 büyüklerin formasını giyen ilk yabancı oyuncu olmuştu.

Galatasaray forması altında 4 maçta 3 gole imza atarak ayağının tozuyla büyük katkı sağlayan Batshuayi, sarı kırmızılılar adına şimdilik sezonun en iyi transferi olarak gösteriliyor.

66-2