Galatasaray'da Mauro Icardi sevinci yaşanıyor. Süper Lig'in 4. haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan ve tedavisinin ilk bölümü için ülkesi Arjantin'e giden Icardi, İstanbul'a döndü ve sarı kırmızılıların bu sabahki antremanına katıldı.

MAURO ICARDI DERBİDE OYNAYABİLECEK Mİ?

Galatasaray'da Adana Demirspor maçındaki sakatlığı sonrası "sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen Mauro Icardi, 2 Eylül Pazar günü tedavisi için gittiği Arjantin'den dün akşam döndü.

31 yaşındaki Arjantinli yıldız, bu sabah sarı kırmızılıların antremanına katıldı ve Fenerbahçe maçında oynama ihtimali gündeme geldi.

Z Z Z Z Z Z

OKAN BURUK "KESİNLİKLE OYNAYAMAYACAK" DEMİŞTİ

Galatasaray'ın bugünkü antremanına katılan ve neşeli halleriyle dikkat çeken Mauro Icardi ile ilgili Okan Buruk, Gaziantep FK maçının ardından "Mauro Icardi'nin tedavisi devam ediyor, şu anda oynayabilecek durumda değil. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün süreye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak" ifadelerini kullanmıştı.

33333

ICARDI, FENERBAHÇE MAÇI KADROSUNDA OLACAK İDDİASI

Öte yandan bugünkü antremanda 5'e 2 çalışmasında Osimhen ve Batshuayi ile birlikte görüntülenen Mauro Icardi ile ilgili spor muhabirleri, Icardi'nin Fenerbahçe maçının kadrosunda olacağını ve duruma göre oynayabileceğini iddia ettiler.

Arjantinli yıldız, 2022-2023 sezonunda deplasmanda 3-0 kazanılan Fenerbahçe maçı öncesi de bir süre sahalardan uzak kalmış ve ilgili maçta son 15 dakikada forma giyip 1 gol 1 asistle oynayarak galibiyete büyük katkı vermişti.