Spor

Galatasaray'ın Yunanistan takımları aşkı! Yine yeniden yendiler

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, turnuvanın ilk hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Yunanistan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup etti. Söz konusu karşılaşma sonrası ise ilginç bir istatistik ortaya çıktı.

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi 1. hafta mücadelesinde Galatasaray, Rahman Baba (kk), Yunus Akgün ve Icardi'nin golleriyle, Yunanistan temsilcisi 3-1 mağlup etti ve 36 takımlı turnuvanın ilk gününde ikinci sıraya oturdu.

CİMBOM'UN YUNAN TAKIMLARI AŞKI

UEFA Avrupa Ligi 1. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği PAOK'u 3-1 ile geçen Galatasaray, bu maçla beraber Yunanistan takımlarına karşı oynadığı 7. maçta 6. galibiyetini elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

EN ÇOK YUNANİSTAN TAKIMLARINI YENDİ

Olympiakos, Panathinaikos, Panionios ve PAOK olmak üzere bugüne dek karşılaştığı tüm Yunanistan takımlarını mağlup etmeyi başaran Cimbom, Yunanistan takımlarını en çok yenen Türk takımı olma ünvanını pekiştirdi.

Rakip filere toplamda 12 gol gönderen ve kalesinde ise sadece 5 gol gören sarı kırmızılı temsilcimiz, Avrupa Kupaları tarihinde, en yüksek galibiyet oranını da ülke bazında Yunanistan'a karşı yaşadı.