Ekonomi

GARANTİ BANKASI KREDİ KARTI LİMİTİ NASIL DÜŞÜRÜLÜR? Garanti Bankası müşteri hizmetleri telefonu

Garanti Bankası kredi kartı limiti nasıl düşürülür? TBMM’den geçmesi beklenen yeni düzenleme ile limiti 100 bin TL’nin üzerinde olan kredi kartlarından 750 TL vergi alınacak. Düzenleme hayata geçmeden kredi kartı limitlerini düşürmek isteyen banka müşterileri harekete geçti. İşte Garanti Bankası müşteri hizmetleri telefonu ve Garanti Bankası kredi kartı limiti düşürme işlemleri…

Abone Ol

Kredi kartı limiti düşürme işlemleri Garanti Bankası müşterileri tarafından da yoğun şekilde gerçekleştiriliyor. Çalışan veya evden çıkma imkanı bulamayan pek çok kişi “Garanti Bankası kredi kartı limiti nasıl düşürülür?” ve “Garanti Bankası müşteri hizmetleri telefonu nedir” sorularına yanıt arıyor. İşte dakikalar içinde Garanti Bankası kredi kartı limiti düşürme işlemleri…

KREDİ KARTI LİMİTİ YÜKSEK OLANDAN VERGİ KESİLECEK

Torba yasa ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 15 Ekim Salı günü sunulması beklenen yeni düzenleme kredi kartı kullanıcılarını harekete geçirdi. Zira yeni düzenleme ile kredi kartı limiti 100 bin TL ve üzeri olan banka müşterilerinden Savunma Sanayii’ne destek amacıyla 750 TL vergi alınacak.

TBMM’de görüşülen düzenlemenin kabul edilmesi halinde Resmi Gazete’de yayınlanması ve 5 Ocak’ta ilk vergilerin tahsil edilmesi bekleniyor.

GARANTİ BANKASI KREDİ KARTI LİMİTİ NASIL DÜŞÜRÜLÜR?

Garanti Bankası kredi kartı kullanıcıları kart limitlerini Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi şifresi ve kredi kartı şifresiyle Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'nden ya da bankanın şubelerinden düşürebiliyorlar.

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFONU

Garanti Bankası müşteri hizmetleri telefonu (Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi) 444 0 33 olarak belirlenmiştir.