2 Ağustos'tan bu yana Türkiye'de erişime kapalı olan Instagram, gündemdeki yerini koruyor. Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, hükümet istenilen sonucu elde edemedi ve Instagram yasağının, gerekli düzenlemeler tamamlanana kadar erişim engelin devam edeceğini belirtilmişti. Bu durum, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Gulsim Ali Gonul Dagi Dizisi Dil

Ünlü isimlerin de eleştirdiği Instagram yasağına dair ilginç bir yorumda bulunan Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali, tepkilere neden oldu. 2. Sayfa'nın mikrofon uzattığı Gülsim Ali, yasağı oldukça yanlış anladığını ve açıklamasının herkesi şaşırttığını belirtti.

Ünlü isimlerin eleştirilerde bulunduğu Instagram yasağıyla ilgili olarak, Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'nin yaptığı yorum dikkat çekti.

1200X628 Gonul Dagi Dilek Dizide

2. Sayfa'nın mikrofon uzattığı Gülsim Ali, yasağı yanlış anladığını gösteren bir görüş ifade etti ve bu durum sosyal medyada tepki topladı.

Yurt dışından yeni döndüğünü dolayısıyla "öyle bir sıkıntı yaşamadığını" belirten Gülsim Ali, "Şimdi buradayım üç gündür ve açıkçası çok da büyük sıkıntı yaşadığımı söyleyemem ya. Ben Instagram detoksu yapan bir insan olduğum için.. Daha önce haberlerim çıkmıştı mesela bu gerçek haberdi! Yani seviyorum uzaklaşmayı ve sakin kalmayı. O yüzden dinlenmek güzel hepimiz için bence bir dinleneceğiz" dedi.

Gonuldagi

Instagram'a gelen yasağı detoks fırsatı olarak değerlendiren oyuncuya "Detoks istiyorsan hesabını dondur", "Akıl tutulması", "Ülkece yaşadığımız sansürü kadın detoks olarak değerlendirdi", "Şaka gibi bir zeka" tepkileri geldi.