Döneminde reyting rekorları kıran program Çok Güzel Hareketler Bunlar ile çıkış yakalayan oyuncu Ayça Erturan şimdilerde Kirli Sepeti dizisiyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un başrollerini paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Süheyla karakterine hayat veren Erturan, verdiği kilolarla görenleri hayrete düşürüyor.

“YEMEDİM İÇMEDİM”

Son dönemde hem kariyer hem de özel hayatıyla dikkat çeken Erturan, katıldığı bir davette nasıl kilo verdiğini anlattı. Diyetle kilo verdiğini söyleyen oyuncu Erturan tam 20 kilo verdiğini ve bunu diyet yaparak başardığını söyledi.

Ünlü isim; "Yemedim içmedim. Restoranların önünden geçerken kafamı çeviriyorum. Kokular geliyor burnumu tıkıyorum. Böyle önlemler aldım. Eski fotoğraflarıma bakınca ‘Kim o kız?’ diyorum” sözleriyle sıkı bir diyet uyguladığından bahsetti.

Ayça-1

“ARALIKLI ORUÇ YAPTIM”

Levent Kırca’nın yönetmen oğlu Oğulcan Kırca ile 2014 yılında evlenmesinin ardından 2021 yılında Nova adlı kızını kucağına alan Erturan, “O kızı da çok seviyorum ama doğumdan sonra yenilenmem gerekiyordu, sanırım şu an 20 kilo verdim. Aralıklı oruç yaptım” dedi.

Kaynak: haber merkezi