Magazin

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın aşk dolu paylaşımına anne Arzu Sabancı'dan beklenmedik hamle!

Uzun zamandır ilişkileriyle gündeme gelen Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, Sima Tarkan ve Mark Başoğlu'nun düğün töreni için İtalya'ya gitti. Çİft, sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımda bulunurken, Erçel'i gelin olarak istemediği iddia edilen Arzu Sabancı'dan beklenmedik bir hamle geldi.

Abone Ol

SHakan Sabancı ve ünlü oyuncu Hande Erçel, bir süredir mutlu bir ilişki yaşıyor. Sık sık yurtdışına yaptıkları tatille gündeme gelen ikiliden Sabancı'nın ailesinin ise bu ilişkiye karşı çıktığı iddia ediliyordu.  

ARZU SABANCI İSTEMİYORDU 

Özellikle Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın Erçel'i gelin olarak istemediği birçok kez gündeme geldi. Sabancı'nın son hamlesi ise şaşkınlığa neden oldu.  

ANNE SABANCI'DAN BEKLENMEDİK HAMLE 

Magazin gündeminden düşmeyen Hakan Sabancı ve sevgilisi Hande Erçel ülke ülke geziyor.Ünlü çift bu kez Sima Tarkan ve Mark Başoğlu'nun düğün töreni için İtalya'ya gitti. Sosyetede "Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor" iddiaları gündeme gelmişti.Hakan Sabancı'nın paylaşımına annesi Arzu Sabancı'dan kırmızı kalp yorumu geldi.