Rap dünyasının önemli ve hatırı sayılır isimlerinden olan Sean “Diddy” Combs geçen hafta Miami’deki malikanesine FBI’ın yaptığı baskının ardından New York’ta tutuklandı. Combs mart ayından beri süregelen bir haraç ve seks ticareti soruşturması dahilinde yargılanmayı beklerken gelen tecavüz suçlamalarıyla tutuklandı.

“VAHŞİ” PARTİLERİN MÜDAVİMLERİ KORKUYOR

Leo

Bu olayın gündem olmasının ardından birbirinden cesaret alan mağdurlar Diddy’nin fuhuş komplosu, zorla seks ticareti ve fuhuş amaçlı nakil yaptığına dair ard arda suçlamalarda bulunmaya başladılar. Olayın patladığı geçen haftadan beri Diddy ile adı anılan Usher ve Pink gibi ünlüler arkadaşlıklarını reddederken avukatlarını da internetteki tüm fotoğraflarını silmek için görevlendirdi. Başka bir “#MeToo” dalgasının oluşmasında en büyük etkiye sahip olan dava, Diddy’nin (Combs) ve korumasının 2001 yılında kendisini uyuşturup bağlayarak tecavüz ettiğini ve olayı kameraya aldığını iddia ederek Diddy hakkında 11.davayı açtığını duyuran Thalia Graves oldu.

‘KURBANLARINI” BİLİNÇSEZLİŞTİRİP ŞANTAJ YAPTI

Sky News'ün haberine göre; Çin, Miami ve Kaliforniya gibi çeşitli yerlerdeki malikanelerinde, yatında ve kimi zaman kapattığı otellerde göz alıcı partiler düzenleyen P. Diddy’ye dair olan suçlamalar bu kadarla da kalmıyor. Forbes’un haberine göre partilerine gelen ‘kurbanlarına’ uyuşturucu vererek; onları erkek erkeğe sekse, sektördeki gücünü kullanarak erkekleri kendisiyle sekse ve çocuklarla birlikteliklere zorluyordu. Aynı zamanda bunları video kasetlere kaydeden rapçi bu görüntüleri şantaj için kullanıyordu.

Diddy bunları sadece partilerde eğlenmek amaçlı olarak yapmıyor, ismi açıklanmayan bazı iş insanlarına, Hollywood ünlülerine ve politikacılara para karşılığı hizmet veren bir suç örgütü yönetiyordu.

Son olarak ortaya Sean “Diddy” Combs’un eski asistanı ve 3 çocuğunun annesi Kim Porter’ın olduğu iddia edilen 60 sayfalık günlük suçlamalar için kanıt olarak sunuldu.

2018 yılında zatürreden öldüğü söylenen Kim Porter’ın Diddy’le yaşadıklarını anlattığı ve arkadaşlarının uygun bir zamanda yayımlamak için sakladığı “Kim’in Kayıp Kelimeleri” isimli kitabın ortaya çıkışı davadaki iddiaları destekler nitelikteydi.

PRESTİJİNİ KULLANIP İSTEDİĞİNİ ALIYORDU

Malikane

Kitapta Porter, 90’lardan itibaren Diddy ile çılgın bir cinsel yaşam sürerken, eş değiştirme ve grup seks partileri yaptıklarını söylüyordu. Grammy ödüllü yapımcı, istediği kişileri elde etmek için müzik sektöründeki prestijini kullanarak albüm yapmak isteyen rapçileri kendisi ile ilişkiye girmeye zorluyordu.

“GENÇ ÇOCUKLARLA İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ BİLMİYORDUM”

Diddy’nin cinsel ilişkilerini kaydettiği video kasetleri yatak odasındaki kasasında bulan Kim Porter bunun üzerine bir ayrılma planı yaparak kendisini Diddy’den korumak için kasetlerin birer kopyasını çıkarmıştı.

Kasetleri gördüğünde şoka uğradığını yazan Porter “Eşcinsel partiler bir yana, ama ‘daha önce Diddy’nin yapımcısı olduğu iki hip-hop yıldızı’ ve ‘o zamanlar 18 yaşında olan bir popstar’ gibi genç çocuklarla ilişkiye girdiğini bilmiyordum” sözlerini kullandı.

“18 YAŞINDAKİ POPSTAR “ JUSTIN BIEBER MI?

Justin

Diddy’nin birçok ünlünün piyasaya çıkmasına bu yollarla yardım ettiği ve karşılıklı çıkar ilişkisi içerisinde olduğu söylenirken Porter’ın kitabındaki “Daddy’nin çocuklara olan zaafını sektördeki herkes biliyordu. Mor şapkalı ve mor ayakkabılı çocuk ise onu bu kadar zenginleştiren son kişiydi. Londra ve Kaliforniya’da yaşayan gizli milyarderler için düzenlediği partilerde mor şapkalı çocuğu günlerce servis etti. Çocuğun tek istediği şarkı söylemekti. Ailesinin ise para kazanmak..” sözleri Diddy ile uzun zamandır dostluk içerisinde olan Justin Bieber’ın tanımını yapar nitelikteydi.

Diddy partilerinde yasaklı madde kullanımına başladığını önceden kabul etmiş olan Bieber’ın hayranları arşivlerden görüntüler bularak, Bieber’ın uzun yıllar Sean “Diddy” Combs’un cinsel istismarına maruz kaldığına dair kanıtlar ortaya koymaya başladı.

GİZLİ DEPODA ÖRGÜTÜN EŞYALARI BULUNDU

Evinde 4 farklı girişi olan gizli deposunda bin şişe bebek yağı ve binlerce seks oyuncağı, 5 bin peruk, 4 bin 500 fantezi kıyafeti ve 1600’den fazla seks kıyafeti bulunan Diddy’nin, seks ticaretini 18 bin kişilik bir ekiple sürdüğü dosyalandı. Diddy ile yakınlıklarıyla bilinen; Kardashian, Usher, Jay Z, Jennifer Lopez, Kanye West, Naomi Campbell, Denzel Washington, Donald Trump gibi isimler ekibe dahil olma ihtimalleriyle soruşturmaya dahil edildi.

2 kez kefalet talebi reddedilen Puff Diddy (Combs) şu anda şiddet ve kötü tutuklu bakımıyla bilinen Brooklyn'deki Metropolitan Gözaltı Merkezi'nde tutuluyor. Diddy’nin suçlu bulunması halinde 15 yıldan müebbete kadar hapis cezasına çaptırılması bekleniyor.