Spor

İbrahim Hatipoğlu'ndan Rafa Silva açıklaması!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemlerdeki hakem hataları hakkında açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, "Son iki yıldaki tüm pozisyonlar, kabul edecekleri bir otorite tarafından değerlendirilsin" dedi. Ayrıca sene başında Rafa Silva'nın Galatasaray'a önerildiğini de belirtti.

Abone Ol

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, bir YouTube kanalının sorularını yanıtladı. Birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, Osimhen ve Rafa Silva hakkındaki sözleri dikkat çekti. 

KARABORSA İDDİALARI

Karaborsa iddiaları hakkında konuşan Hatipoğlu, "Karaborsa olayı yargıda olan bir süreç. Orada tüm detaylar ortaya çıkacaktır. Eğer Galatasaray'a bir zararı varsa tek kuruşuna kadar başkanımız takipçisi olacaktır." dedi.

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Hatipoğlu, "Kadıköy'e oyuncularımıza destek verebilmek adına gittik. Derbiyle ilgili akılda kalan en önemli problem bizim seyircilerimizin stada giriş şekliydi. 2500 kişi aynı anda orada kapı da açılmayınca sıkışıklık yaşadılar. Çok yakın arkadaşlarımız parmaklıklara sıkıştılar. O maçla ilgili en çok konuşulması gereken konu budur. Özhan Canaydın Başkan, Türk futbol tarihine geçmiş bir centilmenliğe sahipti. Bunlar karşılık buldukça yayılır. 6-0'lık yenilgi sonrası Özhan Canaydın'ın yaptığı tek taraflıydı. Karşı taraftan devamı gelmedi. Bir Özhan Canaydın daha çıkmadı karşı taraftan." şeklinde konuştu. 

"SON İKİ YILIN TÜM POZİSYONLARI İNCELENSİN"

Hakem hataları hakkında da konuşan Hatipoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son iki sezondur hakemler ile Galatasaray arasında yaşananlar tartışıldı. Bizim geçen yıllar da dahil olmak üzere şöyle bir tezimiz var. Son iki yıldaki tüm pozisyonlar, kabul edecekleri bir otorite tarafından değerlendirilsin. Kim ne kadar puan kazanmış veya kaybetmiş hesaplansın. O zaman gerçekler ortaya çıkar."

TARTIŞILAN SPONSORLUK AÇIKLAMASI

"14 milyon Euro 2 yıllık sadece sırt sponsorluğuyla ilgili değildi. Bu basketbol ve diğer branşları da kapsayan bir paketti. Burada yıllık 7 milyon Euro sadece Futbol takımı sırt sponsorluğu için değildi. TFF'den sponsorluğu onaylamanız gerekiyor. Bir anlaşma yaptık ve mahsurları ortaya çıkınca süratle askıya alındı. Sonrasında sözleşme feshedildi."

RAFA SILVA TRANSFERİ

"Rafa Silva gerçekten de hiç gündemimize gelmedi. Biz geçen sezon bitmeden önce Mertens ile sözleşme imzaladık. Aynı mevkiye aynı tarz bir oyuncu alamazdık. Jose Mourinho'nun birçok açıklaması oldu, bunun kaynağının ne olduğunu bilmiyorum ama biz gerçekten de Rafa ile ilgilenmedik."