Galatasaray'da Mauro Icardi belirsizliği yaşanıyor. Milli ara öncesi oynanan son maçta sakatlanan ve bir süredir tedavisine Arjantin'de devam eden Icardi'nin, Fenerbahçe maçında oynamak istediği iddia edildi.

ICARDI'NİN SAKATLIĞI NEDİR?

Galatasaray tarafından 1 Eylül tarihinde yapılan açıklamada Icardi'nin sakatlığı için; "Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi’nin tedavisine başlanmıştır" ifadeleri kullanılmıştı.

Söz konusu açıklama sonrası basında, Arjantinli yıldızın dönüş tarihi olarak 8. haftadaki Alanyaspor maçı gösterilmişti.

FENERBAHÇE DERBİSİNDE OYNAMAK İSTİYOR

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Mauro Icardi, 18 Eylül Çarşamba akşamı saat 22:45'de İstanbul'a dönecek. Söz konusu yolculuk öncesi teknik direktörü Okan Buruk'a arayan 31 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe derbisinde oynamak istediğini iletti ancak Buruk'un "Sen tam iyileşmeden sahaya süremeyiz. Gel, kontrolden geçirelim sonra karar verelim" dediği iddia edildi.

01 (3)-4

İNCE'DEN ICARDI AÇIKLAMASI: "BİZİM TERCİHİMİZ"

Öte yandan Mauro Icardi'nin son durumuna ilişkin takım doktoru Yener İnce de önemli bir açıklama yaptı. İnce, bu sezon Süper Lig'de 1 gol 1 asistle oynayan Icardi için, "Mauro bizim çalıştığımız bir fizyoterapistle çalışmaya devam ediyor. Pazartesi gününden itibaren bizimle tedaviye devam edecek. Bir takım ailesel durumlar nedeniyle orada (Arjantin) kalması bizim tercih ettiğimiz bir konu." ifadelerini kullandı.

ICARDI, FENERBAHÇE DERBİLERİNİ SEVİYOR

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde oynamak istediğini ileten Mauro Icardi'nin sarı lacivertlilere karşı şansı tutuyor. 31 yaşındaki Arjantinli oyuncu, Fenerbahçe'ye karşı dört Süper Lig ve bir Türkiye Süper Kupası olmak üzere forma giydiği 5 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Söz konusu mücadelelerde Galatasaray 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde edip sadece 1 mağlubiyet aldı.

0333-1