Galatasaray’ın Arjantinli yıldız oyuncusu Icardi 31 Ağustos Cumartesi akşamı oynanan Adana Demirspor-Galatasaray maçında sakatlandı. Maçın henüz 25. dakikasında Metehan'dan gelen pası takım arkadaşlarına iletmek isterken kendisini zorlayan başarılı futbolcu maça devam edemeyince yerini Batskuayi’ye bıraktı. Milyonlarca sarı kırmızılı taraftar ise şimdi “Icardi’nin sakatlığı ne kadar sürecek ne zaman forma giyecek?” ve “Galatasaray-Icardi sakatlığı son durum” araştırması yapıyor…

Icardi Sakatlik B

GALATASARAY-ICARDİ SAKATLIĞI SON DURUM

Adana Demirspor maçında kendini zorlayan Icardi’nin sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini bildirdi.

Icardi Sakatlik C

ICARDİ’NİN SAKATLIĞI NE KADAR SÜRECEK NE ZAMAN FORMA GİYECEK?

Sarı kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre Arjantinli futbolcu Icardi’nin 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

2024-2025 SÜPER LİG FİKSTÜRÜNDE GALATASARAY

Galatasaray 2024-2025 sezonuna hızlı başladı. Sezonda henüz üç maça çıkan ekip, 3 maçtan da galip ayrıldı.

Bu sezon ilk maçına kendi sahasında Hatayspor ile çıkan Galatasaray, 2-1 galip geldi. İkinci haftada deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan sarı kırmızılı ekip yine 2-1’lik galibiyetle hanesine 2 puan yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play off karşılaşmasında Young Boys ile gerçekleşen maç nedeniyle üçüncü haftayı pas geçen Galatasaray dördüncü haftada Adana Demirspor ile deplasmanda mücadele etti. Sarı kırmızılı ekip karşılaşmayı 5-1 önde tamamladı.