Gündem

İkbal Uzuner ile Semih Çelik’in son görüntüleri ortaya çıktı! Ölüme böyle gitmiş: İşte vahşetten dakikalar öncesi

Türkiye'yi dehşete düşüren vahşetin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde katil Semih Çelik'in tek başına surlara çıktığı, dakikalar sonrasında İkbal Uzuner'in surlara geldiği görüldü. Telefonla haberleşerek buluşan Çelik ve Uzuner'in burada yaklaşık 2 saat kaldığı belirlendi.

Abone Ol

Türkiye, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in katledilmesine ağlıyor. Geçtiğimiz cuma günü yaşanan olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Semih Çelik ile İkbal Uzuner'in surlarda buluştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

SURLARA İLK SEMİH ÇELİK GELMİŞ

Sabah'ın ulaştığı görüntülerde,ilk olarak Semih Çelik'in elinde bir çanta ile saat 13.52 sıralarında olay yerine geldiği görülüyor. Bundan yaklaşık bir kaç dakika sonra ise telefonla konuşarak İkbal Uzuner geliyor.

TELEFONLA HABERLEŞEREK SURLARA GİTMİŞLER

Görüntülerde surlara çıkan Semih Çelik'e bakarak konuşan Uzuner de surların üzerine çıkıyor.

DAHA YUKARI ÇIKARMIŞ!

Biraz çıktıktan sonra Semih Çelik gelip daha yukarı çıkmasına yardımcı oluyor. 

NE OLMUŞTU?

Türkiye'nin kanını donduran vahşet İstanbul Fatih'te yaşanmıştı. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, öldürdüğü İkbal Uzuner'i başını kesip aşağı attı. Kendi boğazına da ip geçiren cani, surlardan atlayarak intihar etti. Caninin bu olaydan yarım saat önce de Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i katlettiği ortaya çıktı. 

Katil Semih Çelik cinayetlerden saatler önce bunu sormuş! "Üstüm nasıl, iyi mi?" Katil Semih Çelik cinayetlerden saatler önce bunu sormuş! "Üstüm nasıl, iyi mi?"