Magazin

İnci Taneleri bu hafta var mı ve yeni bölüm ne zaman? İnci Taneleri yeni oyuncuları kimler?

Kanal D'nin ilk sezonuyla büyük bir ilgi gören dizisi İnci Taneleri'nin yeni sezonu için artık heyecan dorukta. Yılmaz Erdoğan, Hazal Ergüçlü ve Kubilay Aka gibi isimleri bir araya getiren dizinin yeni sezon tarihi açıklandı!

Abone Ol

Ekim ayı ile beraber televizyon dünyasında yeni yayın dönemi başladı ve yeni dizilerin yanı sıra devam etmekte olan diziler de yeni sezonlarıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. Bu dizilerden biri olan İnci Taneleri ile ilgili beklenen haber de geldi...

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D'nin her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizisi İnci Taneleri'nin yeni sezon ilk bölüm tarihi belli  oldu. Her Perşembe akşamı saat 20:00'de izleyenlerin karşısına çıkan dizi, yarın (10 Ekim Perşembe) günü ekranlara geri dönecek.

İNCİ TANELERİ İKİNCİ SEZON İLK TANITIM

İNCİ TANELERİ'NİN YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Kanal D'nin 18. yeni bölümüyle ekranlara dönecek olan dizisi İnci Taneleri'ne katılan yeni oyuncular belli oldu. Buna göre, Bestemsu Özdemir "Semiramis", Aytek Şayan ise "Polis Veli" karakterine hayat vererek dizinin ikinci sezonunda izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

İNCİ TANELERİ YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin ilk sezonunda yıllarını hapishanede geçirdikten sonra evlatlarına kavuşmak için mücadele eden “Azem Yücedağ” bir yandan işlemediği bir suçun yükünü taşırken diğer yandan hayata tutunma mücadelesi verdi. Yolunun kesiştiği “Dilber” ve “Piraye”, Azem’i iki farklı dünyanın içine çekti. Önce oğlu “Cihan” ardından kızı ‘Nehir’i bulan Azem’in planları istediği gibi ilerlemedi.

İlk sezonda yaşananların ardından yeni sezonda daha çetin savaşlar ortaya çıkacak ve dönüşü olmayan kararlar İnci Taneleri’nin dengesini değiştirecek. Geçmişin sırlarının açığa çıkacağı yeni sezonda sürpriz isimler de oyuncu kadrosuna dahil olacak. Diziye eklenen yeni karakterler, kendi sorunlarıyla birlikte gelecek. 

İNCİ TANELERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk sezon çekimleri İstanbul'un Beşiktaş, Galata ve Karaköy ilçelerinde gerçekleştirilen İnci Taneleri dizisinin çekimleri, yeni sezonda da İstanbul'da devam edecek.