Ekonomi

İş Bankası çöktü mü? İş Bankası mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

15 Ekim sabah saatleri itibarıyla vatandaşlar İş Bankası çöktü mü? İş Bankası mobil çöktü mü, neden açılmıyor? diye soruyor. İşcep mobil uygulamasına girmek isteyen vatandaşlar hata ile karşılaşıyor. Bu nedenle İş Bankası'nda sorun mu var? İş Bankası çöktü mü? İş Bankası mobil çöktü mü, neden açılmıyor? İşcep neden çalışmıyor? diye vatandaşlar aratarak, uygulamaya girmeye çalışıyor.

Abone Ol

Binlerce İş Bankası uygulamasını kullanan vatandaşlar, 15 Ekim sabah saatleri itibarıyla İşcep mobil uygulamasına girmeye çalışıyor. Ancak bir türlü uygulamaya giremeyenler, bir hata ile karşılaştı.  Bu sorunda, teknik bir aksaklıktan kaynaklı olarak yaşandığı, İş Bankası’nın vermiş olduğu uyarı sayesinde anlaşıldı. İş Bankasında sorun mu var? İş Bankası çöktü mü? İş Bankası mobil çöktü mü, neden açılmıyor? İşcep neden çalışmıyor?

İŞ BANKASI MOBİL ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

15 Ekim Salı İş Bankası’nın cep şubesine Sabah itibarıyla erişim sağlanamıyor. İş Bankasında yaşanan teknik arıza​dan dolayı mobil uygulamada bazı aksaklıklar meydana geldi Vatandaşlar İşcep uygulamasına erişim yapmaya çalıştıklarında hata ile karşılaşıyor.  Gösterilen hatada, İşcep’in verdiği bildirimde, "Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz" ile karşılaştı.

İŞ BANKASINDA SORUN MU VAR 15 EKİM? İŞCEP ÇÖKTÜ MÜ?

İş bankası arızasının kısa süre içinde çözülmesi bekleniyor. Böylelikle yaşanan sorunun giderilmesiyle kullanıcılar uygulamaya rahatlıkla giriş yapabileceği öngörülüyor.