Magazin

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? Kör Nokta’nın Cihan’ı İsmail Ege Şaşmaz hangi dizilerde oynadı?

İsmail Ege Şaşmaz Kör Nokta dizisinde Cihan Alptekin karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. 21 Eylül Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ATV ekranlarında yer alan dizide Alptekin ailesinin veliahdı Cihan’ı canlandıran İsmail Ege Şaşmaz izleyicinin en çok merak ettiği isimler arasında yer alıyor…

Abone Ol

İsmail Ege Şaşmaz oyunculuk kariyerine Güneşi Beklerken isimli proje ile adım atmıştı. Zaman içinde birçok yapımda yer alan başarılı oyuncu son olarak Kör Nokta dizisinde Cihan karakteri ile seyirci karşısına çıktı. Peki, İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi dizilerde oynadı? İşte ayrıntılar…

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

İsmail Ege Şaşmaz 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. İlk oyunculuk deneyimini, Manisa Belediyesi Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda Acil Servis isimli oyun ile yaşadı. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan İsmail Ege Şaşmaz profesyonel kariyerine Güneşi Beklerken adlı dizide Barış karakterini canlandırarak adım attı.

Diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu, 2015 yılında Serçe Sarayı isimli projede yer aldı. 2015 yılında yayımlanan Günebakan dizisinde Rüzgâr adlı karakteri canlandıran İsmail Ege Şaşmaz, 2016 yılında FOX'ta yayımlanan Aşk Yalanı Sever adlı dizide Serdar karakterini canlandırdı.

Aşk Yalanı Sever dizisinin yayından kaldırılmasıyla oyunculuğa ara veren başarılı oyuncu Aşk Laftan Anlamaz dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2018 yılında Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Mehmet karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yapan İsmail Ege Şaşmaz 2020-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Sen Çal Kapımı isimli dizide Kaan Karadağ isimli karaktere hayat verdi. Ardından 2020-2021 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Uyanış: Büyük Selçuklu isimli dizide Faysal adlı karakteri canlandırdı.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • Elkızı / Harun / 2021
  • Saklı / Serkan / 2021
  • Sen Çal Kapımı / Kaan Karadağ / 2020
  • Uyanış: Büyük Selçuklu / Faysal / 2020
  • Mehmetçik Kut'ül Amare / Mehmet / 2018-2019
  • Lise Devriyesi / Fırat Soyer / 2017
  • Aşk Yalanı Sever / Serdar Koçoğlu / 2016
  • Aşk Laftan Anlamaz / İbrahim / 2016