Gündem

İstanbul’da kan donduran olay! Genç kızın kafasını kesip surlardan attı

İstanbul’da akılalmaz bir olay yaşandı. Yarım saat arayla tüyler ürperten iki kadın cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Semih Çelik, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kadını vahşice öldürdükten sonra, Edirnekapı surlarından aşağı atlayarak intihar etti.

Abone Ol

Bugün, İstanbul Fatih Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. Edirnekapı surlarında, Semih Çelik isimli bir şahıs, İkbal Uzuner'in bıçakla başını keserek aşağı attı. Dehşet üzerine, ardından surlarda boğazına ip geçiren Çelik surlardan atladı.

2 KADINI KATLETTİ

İstanbul Fatih'teki surlarda dehşete düşüren bir olay yaşandı. Surlardan atlayarak yaşamına son veren kişinin önce iki genç kadını öldürdüğü ortaya çıktı. Genç kadınlardan birinin eski kız arkadaşı diğerinin de sınıf arkadaşı olduğu öne sürülüyor. 

İstanbul’da 2 genç kızı canice katledip intihar eden Semih Çelik’in evinde kendi çizdiği karakelem resim bulundu. Caninin Fatih’te öldürdüğü İkbal Uzuner’i tıpkı resimde çizdiği gibi parçalara ayırdığı belirlendi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden gelen bilgilere göre polis ekipleri, bir kişinin Fatih'teki surlardan atlayarak intihar etmesiyle ilgili çalışma başlattı. S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.