Gündem

İstanbul'da yarın hangi yollar kapalı? 6 Ekim Pazar İstanbul kapalı yollar listesi!

İstanbul'da yarın gerçekleştirilecek olan "İstanbul'u Koşuyorum" maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. 16 milyondan fazla vatandaşımızın yaşadığı ilde yarın kapatılacak yolları bir araya getirdik. İşte, detaylar...

Abone Ol

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılıyor. Megakentte yarın trafiğe çıkacak vatandaşlarımız için, 6 Ekim Pazar günü trafiğe kapatılacak yolların listesini bir araya getirdik. İşte, detaylar...

6 EKİM PAZAR GÜNÜ İSTANBUL'DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

il genelinde 6 binden fazla kişinin kayıt olduğu İstanbul'u Koşuyorum yarışı nedeniyle, İstanbul'un tarihi Yarımada bölgesindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kennedy Caddesi Eminönü-Yenikapı ile Zeytinburnu-Yenikapı yönleri, Namık Kemal ve Mustafa Kemal caddeleri, Segah, Kumluk, Şair Sermet, Aksakal ve Ahırkapı sokaklarında, 06.00-11.00 saatlerinde trafik akışı sağlanamayacak.

İSTANBUL'U KOŞUYORUM SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Sporcular, ilk olarak Yenikapı'da saat 08.30'da 10 kilometre koşacak. Ardından 5 kilometrede yarışacaklar, 08.45'te koşuya başlayacak. 10 kilometre koşan sporcular, Gülhane kapısını geçtikten sonra dönüş alıp, tekrar Yenikapı'da yarışı bitirecek.