İşte, bu şanssızlıklarıyla bilinen üç burç:

KOÇ BURCU

21 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla her zaman kendi işini kendi görmeye meyilli olan ve insanlardan herhangi bir yardım talebi içerisinde olmayan kişilerdir.

Koç burçlarının özgürlükçü ruhları kalıba sığmaz yönlerinin baskın gelmesine neden olurken, koç burçları için şanssız niteliğinde bulunmamız son derece doğru olacaktır. Karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

YAY BURCU

22 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler yay burcudur. Yay burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işte aceleci tavırlar sergileyen ve telaşlı bir tavırları bulunan kişilerdir.

Son derece sosyal olan yay burçlarının çevresi bir hayli kalabalıktır. Ağızları iyi laf yaparken ellerinden de pek çok iş gelmektedir. Şanssızlıkları bir hayli yüksek olan yay burçları çoğu zaman durum değerlendirmesi yapamıyor ve olayları geniş perspektiften göremiyor. Bu anlayışı dolayısıyla da hayatta çeşitli olumsuzluklarla karşı karşıya kalabiliyor.

BOĞA BURCU

20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişiler boğa burcudur. Boğa burçları genel özellikleri itibarıyla rahat tavırlar sergilemeyi seven ve ilgisiz bir görünüm içerisinde olan kişilerdir. Midelerin fazlasıyla düşkün olmaları ekonomik açıdan pek çok kazancını yemeğe vermelerine neden olurken, boğa burçları aynı zamanda çevresinde bulunan insanları çok iyi analiz edemezler. Herkesi kendileri gibi sanmaları dolayısıyla çoğu zaman çeşitli problemler yaşayabilirler.