Galatasaray'da transfer çıkmazı yaşanıyor. Roma'dan Nicola Zalewski ve E.Frankfurt'tan Junior Ebimbe transferlerinde mutlu sona ulaşamayan Cimbom, gözünü Milan'da forma giyen Fode Ballo-Toure'ye dikti.

ZALEWSKI SONRASI HEDEF BALLO-TOURE

Yüksek tirajlı İtalyan gazetesi CalcioMercato, Galatasaray'ın Roma'dan transfer etmek istediği Nicola Zalewski transferinde, 8+2 milyon euroluk teklifine rağmen anlaşma sağlayamadığını ve hedefine Milan'ın Senegalli oyuncusu Fode Ballo-Toure'yi aldığını yazdı.

SON ÜÇ SEZONDA SADECE 26 LİG MAÇI OYNADI

2021-2022 sezonunda Milan'ın transfer ettiği Fode Ballo-Toure, beklentilerin uzağında kaldı. 27 yaşındaki sol bek, kırmızı siyahlı ekipte Serie A'da, ilk iki sezonunda sadece 20 maçta forma giyebildi. Milano takımında bu sürede sadece 1 gol atabilen Ballo-Toure, geçtiğimiz sezon ise Premier Lig takımlarından Fulham'a kiralandı ancak burada da sadece 6 maçta forma giyip gol ve asist üretemedi.

222-7

MILAN'IN U23 TAKIMINDA OYNUYOR

Öte yandan Milan'da kadroda düşünülmeyen Fode Ballo-Toure, sezon başında kırmızı siyahlıların u23 takımına gönderildi. 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli olan Toure, bu sezon ise henüz resmi bir maçta forma giymedi.