Spor

İzlanda-Türkiye maçı öncesi beklenmedik gelişme! Maç ertelenebilir

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında A Milli Futbol Takımımız, İzlanda'ya konuk oluyor. Bugün saat 21.45'te oynanması planlanan maç öncesi beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ertelenme riski bulunan maçla ilgili UEFA'nın kararı bekleniyor.

Abone Ol

UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda-Türkiye karşılaşması için geri sayım sürerken, A Milli Futbol Takımımız hazırlıklarını tamamladı. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak karşılaşmaya saatler kala maçın ertelenebileceği duyuruldu. İşte sürpriz gelişmenin detayları...

SOĞUK HAVA ETKİLİ OLUYOR

Soğuk ve saha koşulları nedeniyle iki ülkenin milli takımları da dün antrenmanlarını kapalı futbol stadyumu Midgardur'da gerçekleştirdi. Sentetik çim olan kapalı antrenman sahası Midgardur Spor Kompleksi'nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışan milliler maç saatini beklemeye başladı ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı.

UEFA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İzlanda'daki soğuk hava Laugardalsvöllur Stadyumu'nda don yaşanmasına neden oldu. UEFA müfettişleri bugün öğleden sonra İzlanda ve Türkiye Futbol Federasyonları temsilcileri bir araya gelip bir planlama toplantısı yapacak. Eğer maçın ertelenmesi kararı verilirse mevcut tek seçenek, maçı Salı günü oynatmak olacak.

Her iki taraf da UEFA ile birlikte yapılacak istişare toplantısından çıkacak kararı bekliyor.