Mart ayında rahatsızlanması sonucu Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır, hayranlarını korkutmuştu. Beyne pıhtı sonucu inme geçirdiği için operasyona alınan ve ardından tedbir amaçlı entübe edilen Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

FELÇ GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçen ay da akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle hastanede yeniden tedavi gören Kadir İnanır'ın felç geçirdiği ve konuşamadığı iddia edilmişti.

"FATSALI KADİR'İN GÜCÜ"

Jülide Kural iddialara yanıt vermişti:

"Aylar süren tedavi sürecinde zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü, bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu. Niteliksiz kanalların niteliksiz programları ya da tıklanarak para kazanma peşindeki zavallıların yalan haberlerine kulak asmamanızı rica ediyorum."

KADİR İNANIR'IN SON SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Şu an Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden sanatçının son durumuyla ilgili Jülide Kural yeni bir açıklama yaptı. İnanır'ın sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini dile getiren Kural, oyuncunun 1 haftadır yürüyüşlere çıktığını söyledi.