Spor

Juventus cephesinden Osimhen açıklaması

Galatasaray'da gösterdiği performans ile taraftarların sevgilisi haline gelen Victor osimhen için Juventus'tan açıklama geldi. Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, "Transferi için neredeyse 4 ay uğraştım" dedi.

Abone Ol

Transfer döneminde tüm dünyanın dikkatini çeken Galatasaray, dünyanın en pahalı 4. forveti olan Victor Osimhen'i kadrosuna katmıştı. Son maçlarda yaptığı asistlerle damga vuran başarılı forvet için Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'den çarpıcı açıklamalar geldi. 

"NAPOLİ BAŞKANI KURNAZ VE AKILLI"

Deneyimli futbol adamı, "Victor Osimhen'in bence transfer dönemi bitmeden satılması gerekiyordu. Ancak Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis akıllı ve kurnaz bir girişimci. Ona çok şey borçluyum, onu seviyorum" ifadelerini kullandı.

Osimhen Fenerbahçe maçında maske takabilecek mi? Victor Osimhen neden maske takıyor? Osimhen Fenerbahçe maçında maske takabilecek mi? Victor Osimhen neden maske takıyor?

JUVENTUS PUSUDA BEKLİYOR

İtalyan basınında yer alan haberde; Juventus Osimhen için pusuda bekliyor. Sezon sonunda Napoli'ye 75 milyon Euro ödemeye hazır olan Juventus'un, Galatasaray'daki performansına göre Osimhen için resmi adımları atacağı ifade ediliyor.

Galatasaray, Victor Osimhen'den para kazanabilir Galatasaray, Victor Osimhen'den para kazanabilir

OSİMHEN'İN DE HEDEFİ JUVENTUS

75 milyon Euro olarak belirlenen bonservis bedelini ödemeye hazır birçok kulüp olduğu öğrenilirken, Osimhen'in kalbinde yatan takımın Juventus olduğu iddia ediliyor.